Κλείστε Υπηρεσίες Μεταφοράς

Κλείστε ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟΥ

Σας καλωσορίζουμε στη Μύκονο, γνωστή και ως «Νησί των Ανέμων», λόγω των δυνατών βορείων ανέμων που πνέουν στο νησί. Η Μύκονος όπως ίσως θα γνωρίζετε είναι ένα από τα πιο ζωντανά και ενεργά νησιά της Ευρώπης από την δεκαετία του 50 εώς και σήμερα.

Athens & Mykonos VIP Tours

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Μύκονο ή στην Αθήνα, η Athens and Mykonos VIP tours έχει να σας προτείνει τα καλύτερα μέρη να επισκεφτείτε επιπλέον εγγυάται την ασφάλεια και την άνεση των μετακινήσεων σας.

Διαμορφώστε το ταξίδι στην Μύκονο ή στην Αθήνα στα μέτρα σας!

Επιλέξτε να επισκεφτείτε τα πιο γνωστά μέρη τις Μυκόνου ή τα λιγότερο γνωστά αλλά εξίσου συναρπαστικά. Απλά πείτε μας τις τοποθεσίες που θέλετε να επισκεφτείτε ή ρωτήστε μας και εμείς θα σας προτείνουμε τις καλύτερες τουριστικές τοποθεσίες για εσάς. Οι ανάγκες κάθε επισκέπτη είναι διαφορετικές, για να τις καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο σχεδιάζουμε μαζί σας το δικό σας μοναδικό πακέτο σύμφωνα με τους χρόνους σας αλλά και όλα τα ξεχωριστά μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε.

Η Αθήνα έχει να προτείνει πολλές και διαφορετικές επιλογές αλλά ως μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή  πρωτεύουσα η κίνηση αλλά και οι αποστάσεις μπορεί να “κλέψουν” χρόνο από τις διακοπές σας. Η Mykonos and Athens VIP tours με τα σύγχρονα και πολυτελή mini-vans που διαθέτει μπορεί να σας εξασφαλίσει ασφάλεια και απόλαυση στις μετακινήσεις όπως επίσης την μέγιστη δυνατή απόδοση του χρόνου που διαθέτετε.  Σε εμάς θα βρείτε μοναδικά πακέτα όσο μοναδικοί είστε και εσείς αφού εσείς θα επιλέξετε όλους τους προορισμούς που θέλετε να επισκεφτείτε. Ακόμη και αν έχετε επισκεφτεί ξανά την Αθήνα, αυτό σας το ταξίδι θα αποκάλυψη την μαγεία της πόλης και θα σας δοθεί η δυνατότητα να  ανακαλύψετε την Αθήνα ξανά!

Η Mykonos and Athens VIP tours μετράει 15 χρόνια εμπειρίας στην διοργάνωση ειδικά σχεδιασμένων τουριστικών πακέτων για την Αθήνα και την Μύκονο.  Εξειδικευόμαστε αποκλειστικά σε αυτούς τους προορισμούς και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα ταξίδια σας με εμάς θα τα θυμάστε για πάντα!

Η Mykonos and Athens VIP tours δεν είναι μόνο η καλύτερη επιλογή που έχετε για να επισκεφτείτε την Μύκονο επιλέγοντας εσείς τα μέρη που θέλετε να δείτε, εμπιστευτείτε μας επίσης και για κάθε σας μετακίνηση. Προσφέρετε σε εσάς, την ομάδα σας ή τους πελάτες σας την ίδια εμπειρία άνεσης και ασφάλειας ώστε να φτάσουν χωρίς άγχος από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι στο ξενοδοχείο τους ή στην τοποθεσία της επιλογής τους. Το ταξίδι πρέπει να είναι απόλαυση, ο στόχος μας είναι να σας το αποδείξουμε!

Επαγγελματίες οδηγοί

app image 1app image 2


Η Athens and Mykonos VIP tours διαθέτει οδηγούς που μιλάνε Αγγλικά και έχουν χρόνια εμπειρίας.

Προσφέρετε στους πελάτες σας, την ομάδα σας ή σε εσάς τους ίδιους την καλύτερη μετακίνηση από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι προς το ξενοδοχείο ή τον τόπο επιλογής.

Ζήστε αξέχαστες στιγμές που θα θυμάστε για πάντα, απολαύστε το ταξίδι και αφήστε στην Athens and Mykonos VIP tours τις μετακινήσεις σας!

    Tours

    Rating & Follow VIP Tours