Πολιτική Κρατήσεων

Τι συμβαίνει αν χάσω την πτήση ή καθυστερήσει?

Αν το αεροπλάνο σας καθυστερήσει θα σας περιμένουμε μέχρι φτάσετε, σε περίπτωση πολύ μεγάλης καθυστέρησης θα ορίσουμε εκ νέου το πρόγραμμα παραλαβής σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο ή τηλεφωνήστε στο κινητό του οδηγού σας. Σε περίπτωση που η πτήση σαν ακυρωθεί ή την έχετε χάσει και δεν επικοινωνήσατε με εμάς τότε θα χρεωθείτε τον χρόνο αναμονής μας στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία

Είναι πολύ ευκολότερα να συναντηθούμε στο ξενοδοχεία σας. Ρωτήστε στην ρεσεψιόν που μπορεί να γίνει η συνάντηση και θα σας ενημερώσουν. Επειδή στην Αθήνα τα μικρά ξενοδοχεία δεν έχουν χώρο για πάρκινγκ η συνάντηση και η επιβίβαση θα γίνονται την ίδια στιγμή.

Κρουαζιερόπλοια

Για τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά υπάρχει ο τερματικός σταθμός Α και Β. Υπάρχει λεωφορείο για την σύνδεση των δύο τερματικών σταθμών. Παρακαλούμε μην το χρησιμοποιήσετε. Εξέλθετε από την πύλη στην οποία έδεσε το πλοίο σας. Έπειτα να συναντήσετε τον οδηγό σας με το διακριτικό της εταιρίας μας (Athens VIP tours) και το όνομά σας πάνω του. Αν ταξιδεύετε ινκόγκνιτο μπορείτε να μας υποδείξετε τι θα αναγράφεται στο διακριτικό του οδηγού. Παρακαλούμε διασφαλίστε ότι έχετε μαζί σας τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του οδηγού σας στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Αεροδρόμια

Μετά την αποβίβαση σας και την παραλαβή των αποσκευών σας προσέλθετε στην αίθουσα  αφίξεων. Υπάρχουν πολλοί που περιμένουν του επιβάτες, κάποιοι από αυτούς κρατάνε ειδικά σήματα με ονόματα. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει κρατώντας ένα ειδικό σήμα με την επωνυμία μας και το όνομα σας. Παρακαλώ εξασφαλίστε ότι θα έχετε μαζί σας τον αριθό κινητού τηλεφώνου του οδηγού σας για να τον ειδοποιήσετε σε περίπτωση καθυστέρησης της άφιξης των αποσκευών σας.

Συχνές ερωτήσεις

Why us?

We are the best. We offer you private driver and tour with competitive prices.

Είναι το φιλοδώρημα υποχρεωτικό?

Το φιλοδώρημα στην Ελλάδα δεν είναι υποχρεωτικό. Ωστόσο εάν έχετε μείνει ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που σας παρέχονται μπορείτε να δώσετε 10% φιλοδώρημα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν φόρους ή άλλα κόστη?

Οι τιμές μας ενσωματώνουν φόρους, έξοδα καυσίμων κ.α. Τα εισιτήρια για την είσοδο σε μουσεία, εκθέσεις, αρχαιολογικούς χώρους κ.α δεν περιλαμβάνονται.

Μπορεί η Athens and Mykonos VIP tours να κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία ή να διοργανώσει ξενάγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη?

Η παροχή τουριστικών υπηρεσιών είναι ο κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείται η Athens and Mykonos VIP tours. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει κράτηση σε ξενοδοχείο, εστιατόριο ή οτιδήποτε άλλο αφορά σε τουριστική υπηρεσία.

Η παραμονή μου στην Αθήνα είναι μόνο για 1 μέρα ή μισή. Τι υπηρεσίες μπορείτε να μας παρέχετε για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα?

Για όσους επισκέπτονται την Αθήνα ως ενδιάμεσο προορισμό ή δεν θα παραμείνουν πολύ στην πρωτεύουσα η Athens and Mykonos VIP tours είναι η ιδανική λύση για να γνωρίσουν την Αθήνα ή να επισκεφτούν τοποθεσίες που θέλουν να δουν, εσείς να ορίσετε τον χρόνους σας και τις τοποθεσίες που δεν θα θέλατε να χάσετε.

Τι συμβαίνει αν το καράβι καθυστερήση να πιάσει λιμάνι?

Δεν θα χρεωθείτε αν το πλοίο σας δεν φτάσει έγκαιρα. Θα επαναπρογραμματίσουμε τον χρόνο παραλαβής σας όταν το πλοίο σας φτάσει στο λιμάνι.

Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην Athens VIP tours?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Online υπηρεσία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, στέλνοντας μας email ή απλά με ένα τηλεφώνημα. Έπειτα θα πρέπει να πρέπει να ασφαλίσετε την κράτηση σας με μία κατάθεση ή χρέωση πιστωτικής κάρτας.